ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MR. PENGUIN WATER ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ (2 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ)

 

Ο Μr. Penguin Water σε συνεργασία με την Orthodoxou Travel, σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην Αθήνα. Κερδίστε 1 ταξιδιωτικό πακέτο για 2, στην μαγευτική Αθήνα το οποίο συμπεριλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια με Blue Air για Αθήνα και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 3 βράδια σε Ξενοδοχείο.
Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 08/06/2016 μέχρι 08/09/2016.

mockup-1

mockup-1Aναγνωρίζουμε τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, και έτσι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των πληροφοριών και των προσωπικών στοιχείων του χρήστη αφού αυτά κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Για να μπείτε στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε LIKE & SHARE και ακολούθως να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πιο κάτω.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Ημερομηνία Γέννησης (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού πιο κάτω.

Όροι και περιορισμοί:

1. Ισχύει για δύο (2) εισιτήρια με Blue Air από Λάρνακα προς Αθήνα μετ’ επιστροφής και συμπεριλαμβάνει από μια δωρεάν χειραποσκευή (εώς 10kg) 2. Περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων. 3. Ισχύει μέχρι 30/11 εξαιρουμένου περιόδου αιχμής (15/06 – 15/09) και τις ακόλουθες περιόδους εορτών: ( 01/10 και 28/10)

4. Εξαργυρώνεται βάση διαθεσιμότητας.

5. Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή εκπτωτικό σχέδιο και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

6. Για τη διευθέτηση του ταξιδιού ο νικητής πρέπει να μιλήσει με το τμήμα μάρκετινγκ της Orthodoxou Aviation στο 24 841 105.