Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

mockup-1

mockup-1

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η ιστορία μας ξεκινά το 1997, όπου με γνώμονα το πάθος για τη δουλειά μας, ο συνεχής μόχθος και κόπος, ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, η ευθύνη και ο σεβασμός μας προς τη φύση και τον καταναλωτή, οδήγησαν τα βήματά μας στη δημιουργία της Εταιρείας Tonligo Ltd. Τον Οκτώβριο 2014 η εταιρεία αποκτά την εμπορική επωνυμία Mr. Penguin Water. Διατηρώντας τις πιό πάνω αξίες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να γίνουμε η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία διανομής πόσιμου νερού, προσφέροντας συνεχώς φρέσκο νερό στους καταναλωτές μας. Τα 130 και πλέον σημεία πώλησης πόσιμου νερού που έχουμε μέχρι σήμερα διοχετεύουν το κοινό, με νερό κορυφαίας ποιότητα.
Ο στόχος μας είναι η διατήρηση αυτής της υψηλής ποιότητας πόσιμου νερού και η συνεχιζόμενη ικανοποίηση των απαιτήσεων των καταναλωτών μας.
Η εταιρεία Mr. Penguin Water έχει ως προτεραιότητα την συνεχή ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών της, πληρώντας όλες τις απαιτούμενες υγειονομικές διατάξεις και οδηγίες των κρατικών φορέων. Η εταιρεία Mr. Penguin Water μεταφέρει νερό από δική της πηγή μέσω των δικών της βυτιοφόρων σε όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

mockup-1

ΣΤΟΛΟΣ
Ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας βρίσκονται στην Οδό Αισχύλου 10 στο δήμο Λιβαδιών Λάρνακας. Όπου καλύπτει έκταση πέραν των 3000m².
• Διαθέτει 4 βυτία μεταφοράς πόσιμου νερού από την πηγή, με προορισμό τις εγκαταστάσεις της εταιρίας.
• Διαθέτει 4 βυτιοφόρα οχήματα που εξυπηρετούν τους καταναλωτές είτε σε κατ΄οίκον διανομή είτε μέσω σημείων πώλησης πόσιμου νερού.
• Διαθέτει 132 συσκευές πώλησης πόσιμου νερού τοποθετημένες σε όλη την επαρχία και πόλη της Λάρνακας.